NOTA  IMPORTANTA

 

Prin acest site MECMA doreste sa faciliteze accesul public la informatiile privitoare la transpunerea Directivelor Europene persoanelor interesate. Scopul este de a oferi informatii corecte si la zi.

Daca ne sunt semnalate eventuale greseli, acestea vor fi corectate in cel mai scurt timp. MECMA nu-si asuma responsabiliatea pentru eventualele erori care pot apare in materialele prezentate pe site.

Aceste materiale:

Va rugam sa tineti seama de faptul ca nu putem garanta ca documentele difuzate pe site reproduc identic textul oficial publicat in Monitorul Oficial al Romaniei. In consecinta numai legislatia publicata in editiile Monitorului Oficial este cea autentica. Ne dorim sa minimizam erorile tehnice, totusi unele date sau informatii difuzate pe site pot fi redactate in formate care pot cauza erori.

MECMA nu este responsabil in legatura cu astfel de probleme aparute ca urmare a utilizarii acestui site sau alte site-uri cu care  exista legaturi.

 

Copyright

Reproducerea este autorizata, furnizarea sursei este subinteleasa, documentul  poate fi copiat atunci cand nu se specifica altfel. In cazul in care  trebuie obtinuta o aprobare pentru reproducere sau utilizare a textului si informatiior multimedia (sunete, imagini, software, etc)  acest lucru va fi indicat clar.